Op 24, 25 en 26 december hanteren we een aangepast menu dat zal bestaan uit een aantal gerechtjes van de huidige kaart en een aantal extra feestelijke gerechtjes. Je geniet onbeperkt voor € 39,90. Kinderen tot 10 jaar betalen € 17,90. Voor sommige gerechtjes geldt een kleine meerprijs. Let op: het is tijdens de kerstdagen niet mogelijk om losse gerechtjes af te rekenen.
Koude gerechten:
Rundercarpaccio met truffelmayonaise en Parmezaan
Vitello tonnato met tonijnmayonaise
Carpaccio van oesterzwam (vegan)
Tartaar van gerookte zalm met Granny Smith en mosterd-dille dressing
Paté met uienchutney en cranberrysaus op toast
Salade met eendenborst en frambozendressing (+ € 1,00)
Warme gerechten:
Bospaddestoelensoep (vegan)
Ossenstaartsoep
Saté van kipdij
Flat iron steak met kruidenboter (+ € 2,00)
Hertenbiefstuk met portsaus (+ € 3,00)
krokant gegratineerde kabeljauw
Gebakken gamba’s
Wildstoof
Gevulde portabello (vegan)
Wild zwijn medalions met paddestoelensaus (+ € 1,00)
Witlof met ham en kaas
Ravioli met bospaddestoelensaus (vega)
Vietnamese loempia’s (vegan)
Ossenhaaspuntjes teriyaki (+ € 1,00)
Spare ribs met coleslaw
Visragout
Bijgerechten:
Vlaamse frites
Pomme duchesse
Gemengde salade
Geroosterde groente
Brood met smeersels
Desserts:
Créme brûlée
Witte chocolademousse met frambozen
Panna cotta met mandarijnensaus en zuurstokje
Stroopwafelijs met karamelsaus
Vanilleroomijs met tropisch fruit (vegan)
Kinderijsje