Kerstmenu

Op 24, 25 en 26 december hanteren we een aangepast menu dat zal bestaan uit een aantal gerechtjes van de huidige kaart en een aantal extra feestelijke gerechtjes. Je geniet onbeperkt voor € 39,90. Kinderen tot 10 jaar betalen € 17,90. Voor sommige gerechtjes geldt een kleine meerprijs. Let op: het is tijdens de kerstdagen niet mogelijk om losse gerechtjes af te rekenen.

Koude gerechten:

Rundercarpaccio met truffelmayonaise en Parmezaan
Vitello tonnato met tonijnmayonaise
Carpaccio van oesterzwam (vegan)
Tartaar van gerookte zalm met Granny Smith en mosterd-dille dressing
Paté met uienchutney en cranberrysaus op toast
Salade met eendenborst en frambozendressing (+ € 1,00)

Warme gerechten:

Bospaddestoelensoep (vegan)
Ossenstaartsoep
Saté van kipdij
Flat iron steak met kruidenboter (+ € 2,00)
Hertenbiefstuk met portsaus (+ € 3,00)
krokant gegratineerde kabeljauw
Gebakken gamba’s
Wildstoof
Gevulde portabello (vegan)
Wild zwijn medalions met paddestoelensaus (+ € 1,00)
Witlof met ham en kaas
Ravioli met bospaddestoelensaus (vega)
Vietnamese loempia’s (vegan)
Ossenhaaspuntjes teriyaki (+ € 1,00)
Spare ribs met coleslaw
Visragout

Bijgerechten:

Vlaamse frites
Pomme duchesse
Gemengde salade
Geroosterde groente
Brood met smeersels

Desserts:

Créme brûlée
Witte chocolademousse met frambozen
Panna cotta met mandarijnensaus en zuurstokje
Stroopwafelijs met karamelsaus
Vanilleroomijs met tropisch fruit (vegan)
Kinderijsje